Καλάθι Αγορών

Gusto Blog

4 ΜΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΣΩΣΤΟ ΟΓΚΟ ΣΤΗ ΔΟΣΗ ΤΟΥ ΕΣΠΡΕΣΣΟ

4 ΜΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΣΩΣΤΟ ΟΓΚΟ ΣΤΗ ΔΟΣΗ ΤΟΥ ΕΣΠΡΕΣΣΟ

Είτε παράγεις έναν lungo είτε έναν ristretto, θα πρέπει να επαγρυπνείς πάνω από τη μηχανή για να σιγουρευτείς ότι θα σταματήσεις την εκχύλιση τη σωστή στιγμή!

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΒΟΥΡΔΙΣΜΑ? (ROASTING)

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΒΟΥΡΔΙΣΜΑ? (ROASTING)

Το καβούρδισμα ή αλλιώς roasting είναι ένα από τα πιο σημαντικά στάδια στη διαδικασία επεξεργασίας του καφέ.

ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ

ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ….?

Κάτι που ούτε το φανταζόσουν! Ας το πάρουμε από την αρχή. Το μακρινό πλέον 1991, μια ομάδα ερευνητών από το πανεπιστήμιο του Cambridge έκανε μια μεγάλη ανακάλυψη με στόχο, όχι ακριβώς την τεχνολογική πρόοδο, αλλά… μια κούπα ζεστό καφέ. Βλέπεις, μπορεί κάθε ένας από αυτούς να ερευνούσε ένα διαφορετικό επιστημονικό πεδίο, υπήρχε, όμως, ένα εργαλείο […]

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ CUPPING?

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ CUPPING?

Το cupping επιχειρεί να αξιολογήσει τις πτυχές του καφέ που επηρεάζουν τις αισθήσεις μας! Η υφή του, η αίσθηση στο στόμα, η γλυκύτητα, η οξύτητα, το άρωμα και φυσικά η επίγευση του καφέ, όλα αξιολογούνται μέσω αυτή της μεθόδου.

ΒΑΣΙΚΑ ΕΙΔΗ ESPRESSO

ΒΑΣΙΚΑ ΕΙΔΗ ESPRESSO

O δημοφιλής καφές espresso είναι η βάση μίας ευρείας ποικιλίας εκλεκτών ειδών καφέ, που διαφέρουν μεταξύ τους ως προς τη συνταγή, τον τρόπο παρασκευής ή σερβιρίσματος.

ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά

Για παραγγελίες άνω των 50€

Εύκολες επιστροφές

χρημάτων εντός 14 ημερών

Ταχεία αποστολή

εντός Ελλάδας και ΕΕ

Ασφαλείς πληρωμές

PayPal / MasterCard / Visa