Καλάθι Αγορών

Η Εταιρεία Gusto

Με αφετηρία τα Τρίκαλα, από το 2004 παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες που αφορούν στην απόλαυση του αγαπημένου σας καφέ.

Η εταιρεία Gusto παρέχει εξειδικευμένες και ολοκληρωμένες υπηρεσίες που αφορούν στην απόλαυση του αγαπημένου σας καφέ. Αντιπροσωπεύουμε , εκλεκτές εταιρείες παγκόσμιου βεληνεκούς αλλα και ελληνικές. Είμαστε ανεξάρτητοι, και ταχύτατοι στην παράδοση των παραγγελιών σας.

Η καθημερινή σας απόλαυση είναι το κύριο μέλημα μας! Έχοντας την στήριξη των μεγαλύτερων εταιρειών στον κλάδο μας και με συνέπεια στο όραμά μας για τη διάδοση της φιλοσοφίας μας και των προϊόντων μας στην Ελληνική αγορά.

Συγκριτικά πλεονεκτήματα 

✓ Η εκπαιδευμένη και αφοσιωμένη ομάδα
✓ Η έμφαση στις ειλικρινείς, φιλικές σχέσεις με τον συνεργάτη
✓ Η δυναμική παρουσίαση στην διαφήμιση και στο Marketing
✓ To υψηλό επίπεδο υπηρεσιών
✓ Η άριστη τεχνική υποστήριξη
✓ Η άμεση εξυπηρέτηση

Με ναυαρχίδα τον espresso αλλά και τα συναφή προϊόντα υψηλής ποιότητας και διεθνούς απήχησης που απευθύνονται στους τομείς HORECA & RETAIL, συμμετέχουμε στις μεγαλύτερες εκθέσεις εστίασης στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Με εμμονή στο πάθος μας να προσφέρουμε άριστης ποιότητας προϊόντα και την αφοσίωση στην εκπαίδευση των barristas ώστε να αναδεικνύονται τα γευστικά χαρακτηριστικά σε καθε σκεύασμα που σερβίρουν στα καταστήματά τους οι επιλεγμένοι συνεργάτες μας, οργανώνουμε διαρκή σεμινάρια εκπαίδευσης.

ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά

Για παραγγελίες άνω των 50€

Εύκολες επιστροφές

χρημάτων εντός 14 ημερών

Ταχεία αποστολή

εντός Ελλάδας και ΕΕ

Ασφαλείς πληρωμές

PayPal / MasterCard / Visa