Καλάθι Αγορών

Συνήθεις Ερωτήσεις

Η ομάδα μας είναι πάντα εδώ για να σας βοηθήσει.

Απαντήσεις σε συνήθεις ερωτήσεις σχετικά με τις αγορές

Παραγγελίες και μεταφορικά

Για παραγγελίες που έχουν σταλεί με Κούριερ, ο χρόνος παράδοσης είναι 1-2 ημέρες. Για παραγγελίες που έχουν σταλεί με μεταφορική εταιρία, ο χρόνος παράδοσης ποικίλει ανάλογα με τον τόπο παράδοσης.
Επιλέγω το πεδίο “Συνδεθείτε” και στην συνέχεια το πεδίο “Δημιουργία Λογαριασμού”. Συμπληρώνω τα στοιχεία μου και το συνθηματικό μου, επιλέγω το πεδίο “Δεν είμαι ρομπότ” και πατάω δημιουργία.
Επιλέγω τον ‘’Λογαριασμό μου’’ και στην συνέχεια στην διεύθυνση αποστολή επιλέγω ‘’Επεξεργασία’’. Αλλάζω τα στοιχεία της διεύθυνσης που επιθυμώ και στην συνέχεια επιλέγω ‘’Αποθήκευση’’.
Με το που πραγματοποιηθεί η παραγγελία, θα λάβετε ενημερωτικό email με την πορεία της καθώς και έναν αριθμό αποστολής με τον οποίο μπορείτε να παρακολουθείτε την πορεία της παραγγελίας σας από την στιγμή που έχει αποσταλεί από εμάς.
Οι πληροφορίες της κάρτας σας δεν θα αποθηκευτούν μετά την χρήση της, και για τις μελλοντικές σας αγορές θα χρειαστεί να επαναλάβετε την διαδικασία εισαγωγής των στοιχείων ώστε να ολοκληρωθεί η παραγγελία σας.
Ο φπα είναι υπολογισμένος για τους πελάτες λιανικής, για πελάτες χονδρικής υπολογίζεται στο καλάθι αγορών σας, ενώ σε περίπτωση πελάτη εξωτερικού ο φόρος υπολογίζεται με τις εκάστοτε νομοθεσίες κάθε χώρας.
Στέλνουμε παραγγελίες σε όλη την Ελλάδα, Κύπρο και Ευρώπη.
Ο αριθμός δεμάτων που θα παραλάβετε εξαρτάται από τον όγκο της παραγγελίας σας. Παρ’ αυτά δεν επηρεάζει επιπλέον το κόστος αποστολής που εμφανίζεται κατά την διαδικασία ολοκλήρωσης αγοράς.
Εάν χρειάζεται να αλλάξετε ένα αντικείμενο

Επιστροφές και αντικαταστάσεις

Σε αυτήν την περίπτωση μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν που είναι λάθος, και έχετε την επιλογή της επάναποστολής του σωστού προϊόντος, χωρίς να επιβαρυνθείτε τα έξοδα αποστολής ή της επιστροφής του ποσού το οποίο θα πραγματοποιηθεί μέσα σε διάστημα 14 ημερών από την παραλαβή της επιστροφή σας.

Υπάρχουν προϊόντα τα οποία όπως αναγράφουν και στην περιγραφή τους αποστέλλονται με ευθύνη του πελάτη. Για τα υπόλοιπα προϊόντα, σε αυτή τη περίπτωση παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στέλνοντας ένα email και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να σας βοηθήσουμε. Στο email να συμπεριλάβετε:

  • Μια φωτογραφία του ελαττωματικού προιόντος.
  • Τον αριθμό παραγγελίας ή την διεύθυνση email που χρησιμοποιήσατε κατά την υποβολή της παραγγελίας σας.

Δεν μείνατε απόλυτα ικανοποιημένοι από κάποια αγορά; Μπορείτε εύκολα να ανταλλάξετε ή να επιστρέψετε ένα προϊόν, εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Το προϊόν που επιστρέφεται θα πρέπει να είναι άθικτο.

Τα προϊόντα θα πρέπει να επιστραφούν στην Gusto Products εντός της ανωτέρω προθεσμίας των 14 ημερών σε τέλεια/άριστη κατάσταση που να επιτρέπει την επαναπώλησή τους (στην αρχική τους κλειστή ή σφραγισμένη συσκευασία) και υπό την προϋπόθεση ότι δεν έχουν χρησιμοποιηθεί ή δεν έχουν ανοιχθεί ή δεν έχουν αλλοιωθεί με οποιοδήποτε τρόπο. Αφού έχουμε λάβει την επιστροφή και ελέγξει την κατάσταση τους, θα μπορέσετε να πραγματοποιήσετε μια αγορά ίσης ή μεγαλύτερης αξίας ή να επιλέξετε επιστροφή του ποσού το οποίο θα πραγματοποιηθεί μέσα σε διάστημα 14 ημερών από την παραλαβή της επιστροφή σας. Το κόστος των μεταφορικών της επιστροφής το επιβαρύνεστε εσείς.

Η αποστολή της επιστροφή σας πρέπει να γίνει στην διεύθυνση που αναγράφεται στο voucher της Κούριερ το οποίο παραλάβατε. Θα βρείτε την διεύθυνση επίσης στην ιστοσελίδα μας, στα στοιχεία επικοινωνίας.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οπουδήποτε διευκρίνηση, πληροφορία ή βοήθεια είτε μέσω email στο [email protected] είτε τηλεφωνικός στο +302431076775 Δευτέρα με Παρασκευή 09:00-17:00 και Σάββατο 09:00- 14:00.

Σε αυτήν την περίπτωση επικοινωνείτε άμεσα με εμάς ώστε να προλάβουμε εγκαίρως την αλλαγή πριν την αποστολή της παραγγελίας σας. Σε άλλη περίπτωση, όπου η παραγγελία σας επιστραφεί πίσω θα επιστρέψουμε το ποσό της παραγγελίας σας χωρίς τα μεταφορικά, το οποίο θα πραγματοποιηθεί μέσα σε διάστημα 14 ημερών από την παραλαβή της επιστροφής.

Είναι δυνατόν να ακυρώσετε ή να αλλάξετε την παραγγελία σας πριν την αποστολή του προϊόντος. Η ακύρωση ή αλλαγή είναι δυνατή με αποστολή e-mail στο [email protected] είτε τηλεφωνικός στο +302431076775 Δευτέρα με Παρασκευή 09:00-17:00 και Σάββατο 09:00- 14:00.

Είναι δυνατόν να παραγγείλετε ένα προϊόν που έχει εξαντληθεί, με αποστολή e-mail στο [email protected] είτε τηλεφωνικός στο +302431076775 Δευτέρα με Παρασκευή 09:00-17:00 και Σάββατο 09:00- 14:00.

ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά

Για παραγγελίες άνω των 50€

Εύκολες επιστροφές

χρημάτων εντός 14 ημερών

Ταχεία αποστολή

εντός Ελλάδας και ΕΕ

Ασφαλείς πληρωμές

PayPal / MasterCard / Visa