Καλάθι Αγορών

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ

gusto-customers

Πελάτες της Gusto είναι επιχειρήσεις, οργανισμοί, καταστήματα, γραφεία, εστιατόρια, επαγγελματίες και ιδιώτες. Είμαστε αφοσιωμένοι στην εξυπηρέτηση όλων εσάς που θέλετε να απολαμβάνετε εξαιρετικά προϊόντα σε προσιτές τιμές. Με την Gusto, θα ανακαλύψετε από την αρχή το μαγικό κόσμο του espresso, φέρτε τον στο χώρο σας και απολαύστε τον.

Μελετήσαμε, πειραματιστήκαμε, μα πάνω από όλα αγαπήσαμε τη δουλειά μας, και τον καφέ. Ο καφές είναι ένα ζωντανό προϊόν με πολλές ιδιαιτερότητες και απαιτεί μεράκι και αφοσίωση για να τον καταλάβεις.

Το Συγκριτικό πλεονέκτημα που επέτρεψε στην εταιρεία μας να κατέχει κυρίαρχη θέση στην αγορά – από την ίδρυση της μέχρι και σήμερα – είναι η ικανότητα της να πρωτοπορεί εισάγοντας καινούργια προϊόντα υψηλής ποιότητας και να συνεργάζεται με τους κορυφαίους.

Διαχρονικός στόχος της εταιρείας μας είναι να προσφέρουμε στον συνεργάτη, τον επαγγελματία στην καφετέρια,ειτε το εστιατόριο και το ξενοδοχείο,μία ολοκληρωμένη λύση γύρω από τον καφέ προσαρμοσμένη στις ιδιαίτερες ανάγκες του. Ο συνεχής εμπλουτισμός της γκάμας των προϊόντων μας, οι ανταγωνιστικές τιμές, ο ευέλικτος τρόπος χορήγησης των μηχανημάτων, η συνεχής εκπαίδευση και η αποτελεσματική τεχνική υποστήριξη εξηγεί την ικανότητά μας να πρωταγωνιστούμε τόσο στο Λιανεμπόριο, όσο και στον επαγγελματικό τομέα.

Εκπαιδευτικό κέντρο

Το εκπαιδευτικό μας κέντρο είναι υπό κατασκευή, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά

Για παραγγελίες άνω των 50€

Εύκολες επιστροφές

χρημάτων εντός 14 ημερών

Ταχεία αποστολή

εντός Ελλάδας και ΕΕ

Ασφαλείς πληρωμές

PayPal / MasterCard / Visa