Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑ ΕΙΔΩΝ ΚΑΦΕΣΤΙΑΣΗΣ
else: ?>
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑ ΕΙΔΩΝ ΚΑΦΕΣΤΙΑΣΗΣ
Συνδεθειτε
Γλώσσα/Language:
Select a language
English
Ελληνικά
ΑΡΧΙΚΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΣΧΟΛΙΑ
CAREERS
ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΜΗΧΑΝΩΝ
Machines Menu Block
Εξοπλισμός
Δωρεάν μηχανές καφέ
Μονές Μηχανές
Διπλές Μηχανές
Τριπλές Μηχανές
Διάφορα
Μηχανές Καφέ
Οικιακές Ημιεπαγγελματικές Μηχανές
Επαγγελματικές Μηχανές
Customized Μηχανές
Μύλοι άλεσης καφέ
Οικιακοί Ημιεπαγγελματικοί μύλοι
Επαγγελματικοί μύλοι
Μικρές συσκευές Bar
Μεταχειρισμένα
Εξοπλισμός Bar
Μηχανές Καφέ
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΦΕ-BAR
Products Menu Block
Αξεσουάρ Bar
Εξοπλισμός
Δωρεάν μηχανές καφέ
Μονές Μηχανές
Διπλές Μηχανές
Τριπλές Μηχανές
Διάφορα
Μηχανές Καφέ
Οικιακές Ημιεπαγγελματικές Μηχανές
Επαγγελματικές Μηχανές
Customized Μηχανές
Μύλοι άλεσης καφέ
Οικιακοί Ημιεπαγγελματικοί μύλοι
Επαγγελματικοί μύλοι
Μικρές συσκευές Bar
Μεταχειρισμένα
Εξοπλισμός Bar
Μηχανές Καφέ
Αξεσουάρ Barista
Καφέδες
Ροφηματα
Σοκολάτες
Απλές
Γεύσεις Σοκολάτας
Συνοδευτικά σοκολάτας
Τσάι
Ζεστό
Κρύο
Συνοδευτικά τσαγιού
Χυμοι
Γρανίτες
Gustoccino
Coffee to Go
Ποτήρια και κάπακια
Καλαμάκια
Αναδευτήρες
Συνοδευτικά
Σιρόπια
Καφέ & Σοκολάτας
Παγωτού
Γάλα
Κεράσματα
Κρουασάν
Μπισκότα
Ζάχαρη και Γλυκαντικές ουσίες
Snacks
Ξηροί Καρποί
Πατατάκια
Κώνοι
Καυάκ
Παγωτό
Γλυκό
Συνοδευτικά
Προωθητικό Υλικό
Φλυτζάνια
Ποτήρια
Πινακίδες
Μπλουζάκια
Stand Χαρτοπετσετών
Χαρτοπετσέτες
ΑΞΕΣΟΥΑΡ BARISTA
Machines Menu Block
Αξεσουάρ Bar
Αξεσουάρ Barista
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
Υπηρεσία
Συμβουλές
Service
Σεμινάρια
Συνταγές
VIDEOS
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ:
Αρχική
Συμβουλές
ΠΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ SUPER BARISTA!! (ΜΕΡΟΣ Α)
ΠΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ SUPER BARISTA!! (ΜΕΡΟΣ Β)
Γιατί να επιλέξω παστίλια ESE και όχι κάψουλες;
Ο ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΟΣ ΚΑΦΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
O καφές στο σπίτι...άλλαξε!!
Περί τσαγιού…
Tea να πιείς!
Η δική σας λατρεμένη συνήθεια με ποιού λαού μοιάζει??
Χάρτινο ή μεταλλικό φίλτρο καφέ; Ποιο είναι καλύτερο για εσάς;
ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΣ ΚΑΦΕ ΦΙΛΤΡΟΥ ΜΕ ΤΗΝ AEROPRESS
ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΣΑΣ
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΣΑΓΙΟΥ
Ιστορία του καφέ: Πρώτο κύμα
Πως ο καφές μπορεί να μας βοηθήσει να ζήσουμε περισσότερο;
Τι ρόλο παίζει το γάλα στις δημιουργίες ενός Barista;
ΤΟ ΣΩΣΤΟ “TAMPING”
POUR OVER COFFEE
ΣΙΡΟΠΙΑ ΡΟΦΗΜΑΤΩΝ
Εργαλεία κλειδιά για τον τέλειο BARISTA..!
Πως αποθηκεύουμε σωστά τον καφέ;
OCT 01: Διεθνής ημέρα καφέ
ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΚΑΦΕ :COSTA RICA
ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΚΑΦΕ: GUATEMALA
ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΚΑΦΕ: ΚΕΝΥΑ
KOPI LUWAK :ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΟΥΣ ΚΑΦΕΔΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΑΛΕΣΗΣ
«13 ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΟΦΕΛΗ ΤΟΥ ΚΑΦΕ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ»
Espresso decaffeinated
3 διάσημοι μύθοι του καφέ που καταρρίφθηκαν από την επιστήμη
Oι Κολομβιανοί δοκιμάζουν τον καφέ τους ;
Arabica VS Robusta
Πόσο καφέ πίνουν οι Ελληνες ;
Συμβουλές για τον τέλειο καφέ στο σπίτι
Ο μύθος του καφέ
Barista
Αφαλάτωση
Ο Ρόλος του νερού για τον τέλειο espresso
ΣΩΣΤΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ESPRESSO
ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΛΑ
ΜΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΣΠΡΕΣΣΟ
ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΑΦΕΣ
Καταρρίπτουμε τους μύθους του καφέ (μέρος Α')
ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΠΤΥΧΗΜΕΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΦΕ
ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ COLD BREW
Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΧΑΡΤΙΝΟ ΦΙΛΤΡΟ ΚΑΦΕ
4 ΜΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΣΩΣΤΟ ΟΓΚΟ ΣΤΗ ΔΟΣΗ ΤΟΥ ΕΣΠΡΕΣΣΟ
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΒΟΥΡΔΙΣΜΑ? (ROASTING)
ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ "SPECIAL(I)TY COFFEE"?
ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ....?
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ CUPPING?
ΒΑΣΙΚΑ ΕΙΔΗ ESPRESSO
FLAT WHITE :ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ
7+1 ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΦΕ
ΤΣΑΙ ΚΑΙ ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ
ΚΑΦΕΣ ΚΑΙ ΑΛΚΟΟΛ:Ο ΣΩΣΤΟΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ
ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ESPRESSO
ΜΗΧΑΝΕΣ ΕΣΠΡΕΣΣΟ: ΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΩ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥΣ?
ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΦΕΟΔΕΝΤΡΟ
ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΕΤΑΙ Ο ΣΩΣΤΟΣ ΔΙΠΛΟΣ CAPPUCCINO?