Καλάθι Αγορών
Coffee-Filters

ΧΑΡΤΙΝΟ Η ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟ ΚΑΦΕ; ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ;

Ξέρατε ότι η επιλογή ενός φίλτρου μπορεί να έχει σημαντικές συνέπειες για τη γεύση του καφέ σας;

Φίλτρα χαρτιού

Τα φίλτρα χαρτιού μπορούν να είναι είτε λευκά είτε όχι (χωρίς λεύκανση). Η λεύκανση απαιτεί ένα επιπλέον βήμα στη διαδικασία κατασκευής που μετατρέπει το χαρτί σε λευκό. Αυτό εμποδίζει να προκαλέσει μια γεύση χαρτιού στον καφέ σας, η οποία προκαλείται συχνά από αλεύκαστα φίλτρα. Είναι περίεργο το γεγονός ότι, αν και τα αλεύκαστα φίλτρα απαιτούν ένα μικρότερο βήμα επεξεργασίας, εξακολουθούν να είναι γενικά πιο ακριβά από τα λευκά φίλτρα.

Μεταλλικά φίλτρα
Τα φίλτρα χαρτιού απορροφούν κάποια από τα λάδια και τα αρώματα του καφέ. Το μεταλλικό φίλτρο επιτρέπει σ’ αυτά να διεισδύουν, στον καφέ. Αυτό βοηθά το φλιτζάνι καφέ σας να διατηρεί τις πλούσιες, πολύπλοκες γεύσεις που διαπνέονται στους κόκκους καφέ. Προσθέτει, επίσης, ένα παχύτερο στρώμα υφής στον καφέ. Tα μεταλλικά φίλτρά δεν χρειάζεται να αγοράζονται τακτικά, απλά πρέπει να καθαρίζονται πριν από κάθε χρήση.

Η απάντηση στην ερώτηση εξαρτάται από το πώς σας αρέσει ο καφές σας. Εάν προτιμάτε μια λιγότερο λιπαρή γεύση θα επιλέξετε τα χάρτινα φίλτρα, ενώ αν προτιμάται μια παχύτερη γεύση τα μεταλλικά φίλτρα είναι πιο κατάλληλα.

ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά

Για παραγγελίες άνω των 50€

Εύκολες επιστροφές

χρημάτων εντός 14 ημερών

Ταχεία αποστολή

εντός Ελλάδας και ΕΕ

Ασφαλείς πληρωμές

PayPal / MasterCard / Visa