Καλάθι Αγορών

Φυσικοί χυμοί και υγεία

Στην σημερινή εποχή, όπου οι ρυθμοί της ζωής είναι γρήγοροι, είναι δύσκολο να τρεφόμαστε σωστά και να προσλαμβάνουμε όλα τα στοιχεία που είναι απαραίτητα για την σωστή λειτουργία του οργανισμού μας και την δημιουργία ασπίδας προστασίας εναντίων διαφόρων ασθενειών. Οι  φυσικοί χυμοί είναι ένας εύκολος τρόπος για την καθημερινή πρόσληψη των φρούτων και λαχανικών και των θρεπτικών τους συστατικών.

Πρόσληψη βιταμινών και ιχνοστοιχείων

Είναι γνωστό ότι τα φρούτα και τα λαχανικά είναι πλούσια σε βιταμίνες και ιχνοστοιχεία, απαραίτητα για την  καλή λειτουργία του οργανισμού. Ο χυμός είναι ένας ευχάριστος τρόπος για την πρόσληψη αυτών των στοιχείων που μας διατηρούν υγιείς και μας βοηθούν να μεγαλώσουμε, να σκεφτόμαστε, να εργαζόμαστε και τόσα πολλά άλλα.

Πιθανή απώλεια βάρους

Με το να συμπεριλαμβάνουμε φυσικούς χυμούς στην διατροφή μας μπορεί να βοηθήσει στην απώλεια σωματικού βάρους. Η αντικατάσταση των ενδιάμεσων snack με φυσικούς χυμούς είναι, ανάλογα με την επιλογή των φρούτων και λαχανικών, έχουν ως αποτέλεσμα την πρόσληψη λιγότερων θερμίδων.

Αύξηση σωματικής ενέργειας

Για όσους ο καφές δεν είναι αγαπητός η για την περίπτωση που θέλουμε να μειώσουμε τα επίπεδα πρόσληψης της καφεΐνης, η κατανάλωση φυσικών χυμών αποτελούν ιδανική επιλογή για την αύξηση της ενέργειας στον οργανισμό. Συγκεκριμένα, τροφές που περιέχουν βιταμίνη Β, όπως φυλλώδη πράσινα (σπανάκι, σέλινο κλπ.), κάποια κιτροειδή  φρούτα, παντζάρια, ginger και άλλα, με την μορφή χυμού καταναλώνονται εύκολα, γρήγορα και ευχάριστα.

Μείωση φλεγμονών και επαναφορά του οργανισμού

Φρούτα και λαχανικά με σκούρο χρώμα είναι πλούσια σε βιταμίνη C που προσφέρει στον οργανισμό αντιοξειδωτικά. Οι χυμοί λοιπόν μπορούν να αποτελέσουν ένα εκπληκτικό διατροφικό συμπλήρωμα με αντιφλεγμονώδης ιδιότητες. Επαναφέρουν τον οργανισμό, ενισχύοντας την λειτουργία των οργάνων στον καθαρισμό των τοξινών.

Προστασία από ασθένειες

Η κατανάλωση χυμών από διάφορα φρούτα και λαχανικά ενισχύει την πρόσληψη βιταμινών και ιχνοστοιχείων, τα οποία είναι ζωτικά για την προστασία ενάντια ασθενειών όπως καρδιακές παθήσεις, υψηλού ζαχάρου, παθήσεις του πεπτικού συστήματος, του ανοσοποιητικού συστήματος, της υψηλής πίεσης κλπ.. Συγκεκριμένα οι πράσινοι χυμοί και τα φυτοχημικά που περιέχονται σε αυτούς, βοηθούν στην μείωση των τοξινών και των ελεύθερων ριζών που αυξάνουν τον κίνδυνο ασθενειών.

Tip1. Η προσθήκη superfoods στους φυσικούς χυμούς προσφέρει επιπλέον βιταμίνες και ιχνοστοιχεία με ελάχιστες θερμίδες, ενισχύοντας την προστασία του οργανισμού.

Tip2. Ανακαλύψτε τους φυσικούς χυμούς JuiceBox σε 6 μοναδικούς συνδυασμούς φρούτων, λαχανικών και superfoods!

100% Φυσικοί χυμοί Juicebox, χωρίς προσθήκη ζάχαρης και χρωστικών.

ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά

Για παραγγελίες άνω των 50€

Εύκολες επιστροφές

χρημάτων εντός 14 ημερών

Ταχεία αποστολή

εντός Ελλάδας και ΕΕ

Ασφαλείς πληρωμές

PayPal / MasterCard / Visa