Καλάθι Αγορών
ΤΣΑΙ ΚΑΙ ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ

ΤΣΑΙ ΚΑΙ ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ

Το τσάι βοτάνων είναι γνωστό για τις χαλαρωτικές του ιδιότητες κι εκτός από τα οφέλη που προσφέρει στον οργανισμό, αποτελεί μία καλή εναλλακτική αν δεν είσαι λάτρης του νερού.

Η ποικιλία είναι μεγάλη, με τις φυσικές γεύσεις να καλύπτουν τα διαφορετικά γούστα.Οι υποστηρικτές του αυξάνονται συνεχώς λόγω όχι μόνο της ευχάριστης γεύσης του αλλά και γιατί πολυάριθμες κλινικές μελέτες αποδεικνύουν συνεχώς ότι πρόκειται για ένα ελιξίριο ζωής.Δεν είναι όμως μόνο η γεύση που μετράει αφού το τσάι βοτάνων είναι ένας καλός σύμμαχος ενάντια στο κρυολόγημα και συμβάλλει στην αποβολή των τοξινών από τον οργανισμό.Πιο κάτω θα βρείτε τις ευεργετικές ιδιότητες των πιο γνωστών τσαγιών. Οι επιλογές είναι πολλές και τα οφέλη ακόμα περισσότερα.

  • Το χαμομήλιι είναι ένα από τα πιο δημοφιλή αφεψήματα παγκοσμίως. Απαλύνει τους πόνους στο στομάχι και ανακουφίζει από προβλήματα στο πεπτικό σύστημα και φουσκώματα. Το χαμομήλι σε βοηθά να χαλαρώσεις με φυσικό τρόπο, όπως επίσης και να κοιμάσαι καλύτερα το βράδυ.
  • Η μέντα είναι ένα φυσικό αρωματικό που βοηθά πολύ στη διαδικασία της πέψης και μειώνει το φούσκωμα. Συνίσταται επίσης σε άτομα με σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου και μπορεί να νικήσει τη ναυτία. Η δροσερή αναπνοή είναι ένα ακόμα θετικό για να συμπεριλάβεις το τσάι μέντας στην καθημερινότητά σου.
  • Το τζίντζερ είναι γνωστό για την ιδιότητά του να ενισχύει τον οργανισμό. Το τσάι με τζίντζερ τονώνει και ταυτόχρονα καταπραΰνει το πεπτικό σύστημα, ενώ έχει επίσης αντι – φλεγμονώδεις ιδιότητες.
  • Το πράσινο ένα από τα πιο ευεργετικά είδη τσαγιού είναι , αφού είναι πολλές οι μελέτες που θέλουν να μειώνει τον κίνδυνο για καρκίνο και να καταπολεμά τη χοληστερόλη και τα τριγλυκερίδια. Το πράσινο τσάι αποτελεί μία υπέροχη επιλογή για την προστασία της καρδιάς αλλά και του εγκεφάλου σου.
  • Το λεμονόχορτο εκτός από τη μαγειρική,  μπορεί επίσης να καταναλωθεί ως τσάι. Ένας από τους λόγους που σερβίρεται μετά το δείπνο είναι γιατί βοηθά στην πέψη και είναι ιδιαίτερα ευεργετικό για το στομάχι. Παρόλο που πίνεται και σκέτο, πολλοί είναι αυτοί που προτιμούν να το συνδυάσουν με άλλα βότανα,δημιουργώντας ένα υπέροχο blend.
  • Το μαύρο τσάι περιέχει μαγγάνιο, το οποίο είναι απαραίτητο για την καλή λειτουργία των οστών και των χόνδρων, συμβάλλοντας στην πρόληψη και στον έλεγχο της οστεοπόρωσης και της οστεοαρθρίτιδας, τονώνει το ανοσοποιητικό ή προστατεύει από ιώσεις και κρυολογήματα, και προστατεύει την καρδιά. Χαρίζει επίσης λαμπερό χαμόγελο καθώς το φθόριο, το γνωστότερο συστατικό της οδοντόκρεμας είναι φυσικό συστατικό του τσαγιού και χωρίς κανένα χημικό πρόσθετο προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη προστασία στη στοματική κοιλότητα.         
ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά

Για παραγγελίες άνω των 50€

Εύκολες επιστροφές

χρημάτων εντός 14 ημερών

Ταχεία αποστολή

εντός Ελλάδας και ΕΕ

Ασφαλείς πληρωμές

PayPal / MasterCard / Visa