Καλάθι Αγορών
ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΚΑΦΕ: ΚΕΝΥΑ

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΚΑΦΕ: ΚΕΝΥΑ

Η Κένυα είναι μια χώρα που μας προσφέρει από τους πιο αρωματικούς καφέδες. Τα γευστικά χαρακτηριστικά διαφέρουν από περιοχή σε περιοχή, όμως η Κένυα μας δίνει κυρίως καφέ με πολυπλοκότητα φρούτων και μούρων με έντονη οξύτητα.

Πάνω από το 50% του καφέ της Κένυας παράγεται σε συνεταιρισμούς, των οποίων οι καλλιεργητές έχουν κτήματα ή φάρμες. Μόνο 330 φάρμες περίπου στην Κένυα έχουν έκταση μεγαλύτερη από 15 εκτάρια. Οι περισσότεροι έχουν μικρές ιδιωτικές εκτάσεις.

 Στην Κένυα θα βρείτε κυρίως ποικιλίες Arabica και καταναλώνονται κυρίως εντός της χώρας. Ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα στις φυτείες είναι το βαθύ, καλά ξηραμένο ηφαιστειογενές κοκκινωπό χρώμα που έχει το έδαφος ανάμεσα στα ύψη 1800 και 2000 μέτρα.

kenya_muranga
Ποικιλία Kenya Muranga by gusto

Στην εταιρεία Gusto products θα βρείτε την ποικιλία καφέ “Kenya Muranga”: Πρόκειται για έναν περιζήτητο Αφρικανικό καρπό που παράγεται με ποιοτικές διαδικασίες, συνέπεια και έρευνα. Ένα σύνθετο και ισορροπημένο φλιτζάνι όπου αναμειγνύονται η γλυκύτητα των τροπικών φρούτων, νότες λουλουδιών και σταφυλιού, σταφίδες και αρώματα κρασιού.

ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά

Για παραγγελίες άνω των 50€

Εύκολες επιστροφές

χρημάτων εντός 14 ημερών

Ταχεία αποστολή

εντός Ελλάδας και ΕΕ

Ασφαλείς πληρωμές

PayPal / MasterCard / Visa