Go Back

Espresso Sorbet Με Filosofia

Συστατικά

  • 2 φλιτζάνια cappuccino
  • 1 φλιτζάνι espresso γαλα εβαπορέ Frisian cow.
  • ½ φλιτζάνι espresso σιρόπι Vanilla κατά προτίμηση gran caffe
  • 1 φλιτζάνι espresso Baileys
  • 4 φλιτζάνια espresso gusto filosofia
  • 1 φλιτζάνι espresso Kahlua

Τρόπος παρασκευής

  • Βγάλε απο την epresso μηχανή σου ισχυρές δόσεις Gusto Filosofia καφέ και αφήσέ τες για να κρυώσουν.
  • Πρόσθεσε το αφρόγαλα σε μια μεγάλη γαλατιέρα (Motta)
  • Ανακάτεψε το αφρόγαλα με το εβαπορέ , την βανίλια και το baileys.
  • Πρόσθεσε το Kahlua με τον καφέ σε μια πιο μικρή γαλατιέρα (Motta) και ανακάτεψε.
  • Βάλε τις δύο γαλατιέρες στην κατάψυξη και όρισε ένα χρονοδιακόπτη για 45 λεπτά.
  • Σε 45 λεπτά, βγάλε τα δοχεία έξω και ξύστα με ένα πιρούνι .
  • Κατόπιν βάλτα πίσω στην κατάψυξη και ρύθμισε το χρονοδιακόπτη για 45 λεπτά και πάλι.
  • Ισως χρειαστεί ακόμα μια φορά .Κάνε την επανάληψη αυτής της διαδικασιας μέχρι ο καφές και η κρέμα να δημιουργήσουν την υφή και την εικόνα ενος sorbet .
  • Όταν ετοιμαστούν γέμισε ένα ποτήρι με το sorbet καφέ πρώτα και απο πάνω με τη κρέμα.