Σεμινάριο Barista Professional Training

Διάρκεια: 2 ημέρες

Ώρες : 6

Κόστος σεμιναρίου : 250 ευρώ

 

Πρόγραμμα Σεμιναρίου

  • Βασικές γνώσεις του καφέ
  • Ανατομία του καρπού
  • Ποικιλίες καφέ
  • Τεχνικές παρασκευής espresso,cappuccino & freddo
  • Καθαρισμός και ρυθμίσεις μηχανημάτων
  • Άλεσμα και μύλοι άλεσης
  • Ρυθμίσεις μύλου με ζύγισμα και χρονομέτρηση διαφορετικής εκχύλισης
  • Εισαγωγή στο τρίτο κύμα και στους μονοποικιλιακούς καφέδες
  • Νέες τεχνικές παρασκευής ροφημάτων με βάση τον espresso

*Η εκπαίδευση που παρέχουμε ακολουθεί τις πιο σύγχρονες μεθόδους και τεχνικές με σύγχρονο εξοπλισμό και ειδικά διαμορφωμένο χώρο εκπ[αίδευσης για τον καφέ.