Διάρκεια: 3 ημέρες
Ώρες:9
Κόστος σεμιναρίου : 350 ευρώ
Πρόγραμμα σεμιναρίου:
- Βασικές γνώσεις του καφέ
- Ανατομία του καρπού
- Ποικιλίες καφέ
- Τεχνικές παρασκευής espresso, cappuccino και freddo
- Καθαρισμός και ρυθμίσεις μηχανημάτων
- Άλεσμα και μύλοι άλεσης
- Ρυθμίσεις μύλου με ζύγισμα και χρονομέτρηση διαφορετικής εκχύλισης
- Εισαγωγή στο τρίτο κύμα και στους μονοποικιλιακούς καφέδες
- Νέες τεχνικές παρασκευής ροφημάτων με βάση τον espresso
- Θεωρητική προσέγγιση και πρακτική εφαρμογή Latte Art
*Η εκπαίδευση που παρέχουμε ακολουθεί τις πιο σύγχρονες μεθόδους και τεχνικές με σύγχρονο εξοπλισμό και ειδικά διαμορφωμένο χώρο εκπαίδευσης για τον καφέ.