Σεμινάριο Barista expert training

Διάρκεια: 3 ημέρες

Ώρες:9

Κόστος σεμιναρίου : 350 ευρώ

 

Πρόγραμμα σεμιναρίου:

  • Βασικές γνώσεις του καφέ
  • Ανατομία του καρπού
  • Ποικιλίες καφέ
  • Τεχνικές παρασκευής espresso, cappuccino και freddo
  • Καθαρισμός και ρυθμίσεις μηχανημάτων
  • Άλεσμα και μύλοι άλεσης
  • Ρυθμίσεις μύλου με ζύγισμα και χρονομέτρηση διαφορετικής εκχύλισης
  • Εισαγωγή στο τρίτο κύμα και στους μονοποικιλιακούς καφέδες
  • Νέες τεχνικές παρασκευής ροφημάτων με βάση τον espresso
  • Θεωρητική προσέγγιση και πρακτική εφαρμογή Latte Art

 

*Η εκπαίδευση που παρέχουμε ακολουθεί τις πιο σύγχρονες μεθόδους και τεχνικές με σύγχρονο εξοπλισμό και ειδικά διαμορφωμένο χώρο εκπαίδευσης για τον καφέ.