Υλικά παρασκευής Red Velvet Freddo Espresso: 1 φλ. γάλα, 1 φλ. γρανίτα φράουλα,1 stick μαύρη ζάχαρη, 1 skoop παγωτό φράουλα, 1 κουταλιά της σούπας σοκολάτα, 2 φλ. espresso filosofia, σαντιγί για το γαρνίρισμα

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:

 

1 φλιτζάνι (του cappuccino) γάλα 

1 φλιτζάνι (του espresso ) frozen liquid γρανίτα φράουλα (θα την βρείτε στο μενού iced drinks - Γρανίτες)

1 stick brown sugar

1 skoop παγωτό φράουλα κατα προτίμηση Kayak.

1 κουταλιά της σούπας σοκολάτας Gusto 

2 φλιτζάνια (espresso) gusto filosofia

σαντιγύ και σιρόπι γαρνιτούρας Dressing ( θα βρείτε στο μενού σιρόπια )

 

 

 

ΟΔΗΓΙΕΣ:

 

Βγάλε απο την epresso μηχανή σου ισχυρές δόσεις Gusto Filosofia καφέ .

Πρόσθεσε σε ενα επαγγελματικό blender τα εξής:

Ενα φλιτζάνι γάλα full fat ,μια κουταλιά μαύρη ζάχαρη ,μια μπάλα παγωτού φράουλα , ενα φλιτζάνι του espresso υγρή γρανίτα φράουλα

μια κουταλιά της σούπας σοκολάτα Gusto και τα 2 φλιτζάνια espresso Filosofia. 

Αναδεύετε για περίπου 30 δευτερόλεπτα.

 

Πρόσθεσε το μίγμα σε ένα ποτήρι 350 ml 

Γαρνίρετε με σαντιγύ ή αφρόγαλα και σιρόπι Dessert με γεύση της αρεσκείας σας

 

Σερβίρουμε.