1 μεζούρα γάλα εβαπορέ,1 μεζούρα  σιρόπι Καρύδα,1 μεζούρα (espresso) Baileys,2 φλιτζάνια (espresso) gusto filosofia,1 μεζούρα (espresso) Kahlua,1 μεζούρα υγρή ζαχαρη.

Τα Coctail είναι αγαπημένα ποτά για τους περισσότερους από εμάς και πολλά από αυτά αποτελούν σήμα κατατεθέν ανθρώπων και γεγονότων.

Διάσημα ανά τον κόσμο, έχουν τη δική τους ιστορία να πουν με κάθε γουλιά.

Είτε τα γνωρίζετε είτε όχι, σίγουρα θα σας καταπλήξουν.

Για το cocco-coffee θα χρειαστούμε...

 

1 μεζούρα γάλα εβαπορέ 

1 μεζούρα  σιρόπι Καρύδα (κατα προτίμηση απο τα σιρόπια της γκάμας μας)

1 μεζούρα (espresso) Baileys

2 φλιτζάνια (espresso) gusto filosofia

1 μεζούρα (espresso) Kahlua

1 μεζούρα υγρή ζαχαρη

 

ΟΔΗΓΙΕΣ:

 

Βγάλε απο την epresso μηχανή σου ισχυρές δόσεις Gusto Filosofia καφέ και αφήσε τες για να κρυώσουν στο ψυγείο.

 

Βάλτε σε χαμηλό ποτήρι σχήματος "Υ" 4-6 μεγάλα παγάκια

Ρίξτε την υγρή ζάχαρη

Ανακατέψτε τον κρύο πλέον εσπρεσσο Filosofia με το Kahlua και ρίξτε το προσεκτικά πάνω στον πάγο ώστε να μην ανακατευτεί με την υγρή ζάχαρη

Πρόσθεσε το γάλα εβαπορέ αφού πρώτα το ανακατέψεις με το σιρόπι καρύδα και το baileys.

Γαρνίρετε με φλοιό λεμονιού lime και απολαύστε το...