Hot Temptation
Συστατικά
- 2 κ.σ. Desert σιρόπι σοκολάτας
- 1 κ .σ. σιρόπι καρύδας
- 2 φλιτζάνια ζεστό καφέ -14γρ αλεσμένου καφέ espresso Gusto
- 1/2 φλιτζάνι γαλα εβαπορέ ή γάλα καρύδας
- 1/2 φλιτζάνι ψημένα αμύγδαλα Σαντιγύ
Τρόπος παρασκευής
- Σε μια κούπα καφέ τοποθετούμε και ανακατέβουμε 2 κουταλιές της σούπας σιρόπι σοκολάτας και 1 κουταλιά σιρόπι καρύδας.
- Ρίχνουμε σε μία γαλατιέρα δύο δόσεις ζεστό καφέ espresso Gusto Filosofia 10 ml γάλα εβαπορέ.
- Βράζουμε στον ατμό της μηχανής για 10 δευτερόλεπτα μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
- Αλέθουμε σε ένα μπλέντερ 5-10 γρ ψημένα αμύγδαλα.
- Γαρνίρουμε με σαντιγύ και ψημένα αμύγδαλα.